Newborn shoot in Gorinchem | Baby Suze

Onlangs was ik bij dit mooie gezinnetje in Gorinchem voor een newborn shoot. Suze is hun derde kindje, het was dus een gezellige drukte in huis met de twee oudsten erbij! Voor grote broers en zussen kan het best een beetje spannend zijn om op de foto te gaan. Daarom vind ik het belangrijk ze op een leuke en natuurlijke manier te betrekken bij de shoot, om ze zo wat meer op hun gemak te laten voelen.

Mijn newbornshoots vinden altijd thuis bij jullie plaats, het is voor jullie kleintje het fijnst om in de vertrouwde omgeving te blijven. Samen kijken we naar de plekken in huis met het mooiste licht. Op de foto’s geeft het het mooiste resultaat als jullie jezelf kunnen zijn. Jullie hoeven daarom niet te poseren, al geef ik soms wel een kleine aanwijzing voor een net wat mooiere foto ;-).

Hieronder een kleine selectie van deze fijne shoot!


Newbornfotografie omgeving Utrecht, ZeistNewbornfotografie, Baby fotografie omgeving Utrecht en ZeistNewbornfotografie omgeving Utrecht en ZeistLifestyle newbornfotografie omgeving Utrecht, ZeistNewbornfotografie, Baby fotografie omgeving Utrecht, ZeistNewbornfotografie, babyfotografie omgeving Utrecht, ZeistLifestyle newbornfotografie, babyfotografie omgeving Utrecht, ZeistLifestyle newbornfotografie, baby fotografie omgeving Utrecht, Zeist

comments

Leave a reply