Newborn shoot Zwolle | Baby Milou

Het is altijd een eer om voor een tweede keer een gezin te morgen fotograferen. Vorig jaar zomer mocht ik het zusje van Féline fotograferen. Inmiddels waren ze Utrecht uit verhuisd en reed ik voor de newborn shoot Zwolle in. Milou was net zo’n lief baby’tje als haar grote zus twee jaar geleden was. Ze had tijdens de shoot wat last van krampjes, maar tussen het troosten door konden we weer prachtige foto’s maken.

Ook Milou mag weer blij zijn met haar mooie kamertje, haar mama heeft oog voor detail en dat is terug te zien in haar kamertje en de rest van het huis! Het werd hoog tijd deze foto’s hier te laten zien!

Newborn lifestyle fotografie Utrecht, Zeist en AmersfoortNewborn lifestyle fotografie Utrecht, Zeist en AmersfoortNewborn lifestyle fotografie Utrecht, Zeist en AmersfoortNewborn fotografie omgeving Zeist, Utrecht en AmersfoortNewborn lifestyle fotografie Utrecht, Zeist en AmersfoortNewborn shoot Utrecht, Zeist en Amersfoort | Fotografie van BebNewborn lifestyle fotografie Utrecht, Zeist en AmersfoortNewborn lifestyle fotografie Utrecht, Zeist en AmersfoortNewborn lifestyle fotografie Utrecht, Zeist en Amersfoort Newborn lifestyle fotografie Utrecht, Zeist en Amersfoort

comments

Leave a reply