Newborn shoot Dordrecht | Baby Levi

Voor een newborn shoot kom ik graag bij jou thuis in de regio Utrecht, Zeist, De Bilt en Amersfoort. Maar met evenveel liefde rijd ik regelmatig een stukje verder om een kersvers baby’tje vast te leggen. Zoals voor deze shoot in Dordrecht, waar ik in een heerlijk licht nieuwbouw huis terecht kwam. Eerder fotografeerde ik bij het nichtje van Levi, en nu mocht ik dit knappe ventje vastleggen.

Bij jullie thuis zoeken we naar plekjes met mooi licht, waar we de foto’s kunnen maken. Dit kan bij jullie in de slaapkamer of woonkamer zijn, maar ook in een andere kamer in huis. Daar geef ik jullie kleine aanwijzingen, maar het belangrijkste is dat jullie vooral jezelf zijn tijdens de shoot. Ik richt mij tijdens de shoot op de liefde tussen jullie en de baby. Het mooiste is om de band tussen jullie mooi vastgelegd te krijgen. Dit doen we op ontspannen wijze, want het is jullie moment samen, en hoe fijn is het als je daar ontspannen van kunt genieten!

Ik blijf het iedere keer bijzonder vinden om deze mooie periode in het leven vast te leggen. Ik mag deze baby bubbel nu zelf voor de derde keer meemaken. Dit is zo’n bijzondere tijd die veel te snel voorbij vliegt. Hieronder de foto’s van Levi en zijn ouders.

 

Newborn shoot omgeving Utrecht, Zeist en AmersfoortNewborn shoot omgeving Utrecht, Zeist en Amersfoort Newborn shoot omgeving Utrecht, Zeist en Amersfoort Newborn shoot omgeving Utrecht, Zeist en AmersfoortNewborn shoot omgeving Utrecht, Zeist en AmersfoortNewborn shoot omgeving Utrecht, Zeist en AmersfoortNewborn shoot omgeving Utrecht, Zeist en AmersfoortNewborn shoot omgeving Utrecht, Zeist en AmersfoortNewborn shoot omgeving Utrecht, Zeist en Amersfoort Newborn shoot omgeving Utrecht, Zeist en Amersfoort Newborn shoot omgeving Utrecht, Zeist en AmersfoortNewborn shoot omgeving Utrecht, Zeist en Amersfoort Newborn shoot omgeving Utrecht, Zeist en AmersfoortNewborn shoot omgeving Utrecht, Zeist en Amersfoort

comments

Leave a reply