Newborn fotografie Den Bosch | Baby Tess

Wat blijft newborn fotografie fantastisch om te doen, het is zo leuk om kleine baby’s vast te leggen! Een paar maanden geleden reed ik naar Den Bosch voor deze newborn shoot. Kleine Tess was een paar weekjes oud en haar ouders hadden net een pittige nacht achter de rug met haar. Gelukkig deed ze het tijdens het shoot heel goed en hebben we prachtige foto’s kunnen maken. Zelfs als  een kleintje wat minder lekker in z’n vel zit, kunnen we vaak nog mooie foto’s maken. Dat is het voordeel van een lifestyle newborn shoot: jullie mogen lekker veel knuffelen met elkaar, wat de kleintjes troost wanneer ze zich wat minder lekker voelen. Daarnaast neem ik altijd de tijd voor jullie, want rust tijdens zo’n shoot is heel belangrijk.

En de reactie van de ouders op deze shoot? Hieronder de review:

“Wat heeft Beb een prachtige foto’s gemaakt van onze dochter (en ons). Ik had Beb benaderd voor een newbornshoot. Haar foto’s spraken me namelijk erg aan, rustig, niet teveel poespas, maar gewoon mooie foto’s.

Beb nam de tijd om goede foto’s te maken, gaf ons de tijd om onze dochter, als zij onrustig was, even bij ons te pakken en te knuffelen. Daarnaast stond Beb ook open voor eigen ideeën. Beb is een hele fijne vrouw, dit vond ik zelf ook belangrijk. Ik moet wel een goed gevoel hebben bij de persoon die zulke foto’s maakt. Het uiteindelijke resultaat was super. Ook de mensen om ons heen vonden de foto’s prachtig. Heel erg bedankt Beb!”


Newborn shoot omgeving Utrecht en Amersfoort
Newborn shoot omgeving Utrecht en AmersfoortNewborn shoot Utrecht, Zeist en AmersfoortNewborn shoot Utrecht, Amersfoort en ZeistNewborn shoot omgeving Utrecht en AmersfoortNewborn shoot ZeistNewborn shoot omgeving Utrecht en AmersfoortNewborn shoot omgeving Utrecht en AmersfoortNewborn shoot Utrecht, Amersfoort en ZeistNewborn shoot omgeving Utrecht en AmersfoortNewborn shoot omgeving Utrecht en Amersfoort

comments

Leave a reply