Gezinsshoot Soesterduinen | Mandy en Teun

Voor deze gezinsshoot buiten gingen we naar de Soesterduinen. Aan deze zijde van de Soesterduinen is er mooi gevarieerd landschap. De kinderen kunnen er bovendien ongedwongen rondrennen, wat het voor mij een van mijn favoriete locaties voor gezinsshoots maakt. De meeste van mijn fotoshoots vinden dan ook in de Soesterduinen plaats.

Ook voor deze shoot reden we naar de Soesterduinen. Mandy en Teun hadden hun zoontje ‘s middags wat langer laten slapen, waardoor we van de late avondzon in mei konden genieten. Dit licht is mooi voor foto’s, en daar we wilden graag van de mooie zonsondergang die avond profiteren. En doordat Manu die middag geslapen had, hield hij het heel goed vol en konden we de tijd nemen voor alle foto’s.

Zwangerschapsshoot buiten Utrecht Zwangerschapsshoot buiten UtrechtZwangerschapsshoot buiten Utrecht Zwangerschapsshoot buiten Utrecht Zwangerschapsshoot buiten Utrecht Zwangerschapsshoot buiten Utrecht Zwangerschapsshoot buiten UtrechtZwangerschapsshoot buiten Utrecht Zwangerschapsshoot buiten Utrecht

comments

Leave a reply