Newborn shoot Aalsmeer | Baby Daaf

Afgelopen week mocht ik naar Aalsmeer voor een newborn shoot van Daaf. Daaf woont in een prachtig huis met zijn ouders en zus Julie. Dubbel feest, want ik houd van mooie huizen en van kleine lieve baby’tjes! Hieronder een paar foto’s van dit mooie en lieve gezinnetje.

En pssst… Stiekem was Julie ziek die dag en had Daaf last van krampjes.. En dat kan altijd gebeuren! Tijdens de shoot neem ik dan ook uitgebreid de tijd voor jullie, zodat er genoeg tijd is om te troosten, verschonen of voeden. Ben je zwanger en wil je ook foto’s van jullie kleine uk, of heb je nog geen kraamcadeau en wil je zo’n shoot cadeau doen? Neem dan vooral contact met mij op voor meer informatie!

Newbornshoot Fotografie van Beb UtrechtNewbornshoot Fotografie van Beb UtrechtNewbornshoot Fotografie van Beb UtrechtNewbornshoot Fotografie van Beb UtrechtNewbornshoot Fotografie van Beb UtrechtNewbornshoot Fotografie van Beb UtrechtNewbornshoot Fotografie van Beb UtrechtNewbornshoot Fotografie van Beb UtrechtNewbornshoot Fotografie van Beb UtrechtNewbornshoot Fotografie van Beb UtrechtNewbornshoot Fotografie van Beb UtrechtNewbornshoot Fotografie van Beb UtrechtNewbornshoot Fotografie van Beb Utrecht

comments

Leave a reply