Pure, liefdevolle en frisse beelden. Ik word er gelukkig van om mooie momenten vast te leggen en echte beelden te creëren. Ik vind het dan ook belangrijk om rustig de tijd te nemen, om jou vast te kunnen leggen zoals je bent.

Samen met mijn vriend Luc en onze dochters Jasmijn en Linde woon ik in Zeist. Naast mijn werk als fotograaf ben ik afgestudeerd Orthopedagoog. Ik geniet ervan om te werken met mensen. Welk vak ik ook beoefen, het contact met de ander staat centraal. Omdat ik twee banen combineer, tijd aan mijn fijne gezinnetje wil besteden en de vriendschappen met al mijn lieve vriendinnen koester, blijft er soms weinig tijd over voor de sessies in de yogaschool of op de renfiets. Maar wanneer ik weer in een gekke pose sta, of door het groen fiets, word ik daar erg blij van. En een grote liefde blijft reizen! Tijdens mijn reizen is de liefde voor fotografie ontstaan..

Wil je meer over mij weten, een shoot boeken of een keer een kop koffie drinken? Neem dan contact met mij op, ik stuur je zeker een berichtje terug!

Liefs, Beb